Меню
Your Cart

За Нас

След 13 успешни години на продажби в Amazon и Etsy, решихме, че е време да представим продуктите си и на родния пазар. Продукти, създадени с много любов и внимание към детайла. Продукти, продавани и харесвани в цял свят, ползвани от редица сериозни производители в цял свят, с които изградихме трайни взаимоотношения! Надяваме се да го направим и с вас, бъларските творци и предприемачии!  Нашите творения са изцяло плод на авторски дизайни. Влагаме сърце и душа в това, което правим. 

Купувате уникалност, безкомпромисно качество и стил. 

При нас няма да намерите конфекция, нискокачествени материали и посредствени дизайни. Използваме само висок клас материали за изработката на нашите продукти.  Произведенията ни от дърво са от първокласен масив, необработен с химикали и вредни препарати. 

Естествената ни кожа е внос от Италия и Турция като ползваме реномирани производители, изкуствената ни също е висок клас PU кожа.

Предлагаме многообразие от цветове и размери за всеки вкус, готови сме да работим и изцяло по ваш проект, обадете ни се или ни пишете, не ни жалете!

Контролът по качеството ни е 100 процентов!

Благодарим за доверието!